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Monday 13 June 2016

Rhubarb Oaty Crumble


I have been very good and sorted out all my rhubarb recipes together so I have different things to try out.

To start with, an old favourite with an oaty twist...
For the fruit layer: bite-size pieces of rhubarb (about 300g) mixed with a few Tbsps of sugar and 1 tsp cornflower
For the crumble topping: 50g plain flour, 75g light brown sugar, 75g butter, 75g oats, 1/2 tsp cinnamon
Bake about 30min at 180°C. Serve warm with ice cream, custard, cream... whatever takes your fancy!

Cette année, je suis très organisée... j'ai toutes mes recettes de rhubarbe ensemble, prêtes à l'essai.

Pour commencer, l'éternel crumble revisité avec des flocons d'avoine...
pour la couche de fruits: rhubarbe coupées en petits morceaux (environ 300g) mélangée avec quelques cs de sucre et 1 cc de maizena.
pour la couche de crumble: 50g farine, 75g sucre brun, 75g beurre, 75g flocons d'avoine, 1/2 cc cannelle
Cuire environ 30min à 180°C. Servir chaud avec de la glace, crème anglaise, crème fleurette... faites ce qu'il vous plait!

 

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