Pages

Monday 13 June 2016

Rhubarb Cupcakes


I tried different ways to make rhubarb cupcakes with my basic recipe:
"butterfly" cakes: plain vanilla cupcakes with rhubarb compote 
plain vanilla cupcakes with rhubarb compote and swiss meringue buttercream
5 or 6 very small pieces of rhubarb added on top of the batter before baking
same as above topped with swiss meringue buttercream

pfffew! Verdict? Simple is best, the ones with the small pieces of rhubarb were spot on. Just sprinkle some icing sugar to show them off.

Je voulais essayer différentes façons d'utiliser la rhubarbe avec ma recette de cupcakes basique:
cupcakes "papillon": cupcake vanille et compote de rhubarbe
cupcake vanille, compote de rhubarbe et crème au beurre/meringue suisse
5 ou 6 petits morceux de rhubarbe ajoutés sur la pâte à cupcakes avant la cuisson
la même chose avec la crème au beurre/meringue suisse

et ben voilà! le verdict? Vive la simplicité, ceux avec les petits morceaux de rhubarbe étaient les meilleurs. Il suffit de soupoudrer un peu de sucre glace avant de servir.

No comments:

Post a Comment